Over ons


Het ontstaan van Natufog

Natufog is gespecialiseerd in energiezuinige bevochtigingsinstallaties. Ik, Benno Vree, heb Natufog in 2000 opgericht. Mijn idee komt voort uit de aanblik van een elektrische stoombevochtiger. Bij het zien van de behoorlijk dikke voedingskabel kwam bij mij het idee op om iets te verzinnen dat slimmer en energiezuiniger zou zijn. Met mijn ervaring in de procestechnologie was het een leuke uitdaging, die letterlijk in mijn garage tot ons eerste model hoge druk bevochtiger leidde.

Sinds 2005 leveren wij onze eigen luchtbevochtigingsapparatuur. Inmiddels is Natufog uitgegroeid tot een leverancier van bevochtigingsinstallaties waar de gebruiker op kan vertrouwen. Wij worden enthousiast als wij zien dat de klant lacht omdat zijn vraag is opgelost. Dat is ons uiteindelijke doel!

Specialist in luchtbevochtiging

Natufog is ondertussen uitgegroeid tot een van de belangrijke leveranciers van betrouwbare apparatuur in de Nederlandse markt. De relatie met onze klanten betekent veel voor ons. Daarom werken wij op basis van wederzijds vertrouwen. Onze materialen kiezen wij vanwege hun levensduur en geschiktheid. Door deze zorgvuldigheid zijn wij zeker van de beste kwaliteit. Deze kracht laat zich ook terugzien in onze prijs-kwaliteitverhouding.

Wij garanderen niet alleen de technische levensduur, maar ook het gevraagde effect. Wij stellen, los van de eventueel geldende normen, veiligheid als uitgangspunt. Daarom garanderen wij dat de geleverde apparatuur onder alle omstandigheden 100% veilig gebruikt kan worden. Waarom wij dit doen? Omdat veiligheid voor u, en voor ons, vanzelfsprekend is.

“Uw bevochtigingsvraag duurzaam oplossen, daar gaat het om.” – Benno Vree, oprichter Natufog

vrijblijvend advies

Kwaliteit

Wij leveren duurzame installaties die vele jaren probleemloos functioneren. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat het installatiewerk en de service uitstekend verlopen. Daarmee bedoelen wij, op een manier zoals wij die zelf zouden willen krijgen. Mocht het gebeuren dat er iets niet helemaal goed gaat, dan zorgen wij ervoor dat het wordt opgelost.

Veiligheid

Vanzelfsprekend is de installatie geheel legionellaveilig. Wij hechten hier veel waarde aan. Daarom kijken wij altijd kritisch naar onze producten en luisteren wij scherp naar onze gebruikers. Zo zijn we in staat om constant te verbeteren en onze band met klanten te onderhouden. Veiligheid staat bij ons voorop.

Duidelijkheid

Wij zorgen ervoor dat u een complete offerte krijgt, waarin precies staat vermeld wat wij van plan zijn en welke oplossing onze dienst u biedt. Onze offertes zijn zeer uitgebreid en tot in detail gespecificeerd. Wij staan voor transparantie en helderheid dus dat mag u ook van ons verwachten.

Ontvang informatie over:Bevochtigen zonder legionellabesmetting