Het nieuwe online visitekaartje van Natufog

Met trots laten wij u weten dat onze nieuwe website online staat. Samen met onze partners, Walnut.Marketing en Webdesign Rene Veugen, zijn we flink bezig geweest de afgelopen tijd. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen, want nu staat er een pagina die past bij wat Natufog als organisatie wil uitstralen. Vanuit onze expertrol antwoord geven op uw vraag, dat is wat Natufog drijft. Wij bieden de oplossing voor uw luchtbevochtigingsvraag met duurzame luchtbevochtigers waarbij kwaliteit en veiligheid centraal staan.

Wij zijn van mening dat wij door deze vernieuwingen u nog beter van dienst kunnen zijn. Een belangrijke vernieuwing is bijvoorbeeld de oplossingen pagina, waar drie veel voorkomende probleemstellingen en oplossingen zijn weergegeven. Stel, u heeft een soortgelijk probleem, dan zult u zich hierin wel herkennen. Daarnaast laten wij onze lopende projecten zien op de projecten pagina, om u een beeld te geven van waar Natufog zoal mee bezig is.

We blijven de komende tijd actief bezig met het laten zien van projecten en het plaatsen van nieuwsblogs. Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven. Als u ons ook nog liked op Facebook, kunt u ons gemakkelijk blijven volgen.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Bellen kan natuurlijk ook: +31 (0)43 407 30 07.